Sporto šventė

smm

     Birželio 18 d. Šimonių mokykloje šventėme paskutinę projekto veiklų „Lauko treniruokliai Šimonių miestelio bendruomenei“ užbaigimo dieną. Tą dieną mokyklos stadione prie lauko treniruoklių buvo surengta Sporto šventė.

     Susirinko gausus būrys sportiškai nusiteikusių mokyklos ir miestelio bendruomenės narių. Šventę su humoru vedė mokytoja Genovaitė Šukienė, gerų emocijų, gero sportiško laisvalaikio palinkėjo direktorė Laima Skėrienė. Buvo pristatyta rungčių vertinimo komisija. Fizinio ugdymo mokytojas Eitaras Kriauza paaiškino rungtis ir organizavo įdomias varžybas. Mokiniai noriai įsitraukė į futbolo varžybas su gimnastikos kamuoliu. Daug emocijų sukėlė kamuolio mėtymas į taikinį, ,,Conkolų“ mėtymas, estafetė su maišais, ,,Karavanas“, kimštinio kamuolio mėtymas. Šventės metu visi aktyviai dalyvavo individualiose rungtyse su lauko treniruokliais. Rungtyse dalyvavo mokiniai, mokytojai, tėvai, kiti bendruomenės nariai. Dalyviams reikėjo ne tik ištvermės, jėgos, greičio, lankstumo, taiklios rankos, bet ir draugiškumo, atsakomybės, kantrybės. Rungčių nugalėtojai, ištvermingiausi, stipriausi ir aktyviausias šventės dalyviai buvo apdovanoti padėkomis, medaliais ir taurėmis. Sportiškiausios klasės titulą laimėjo aštunta klasė.

     Karštą dieną visi galėjo atsigaivinti mineraliniu vandeniu, užkąsti šviežių bandelių.

     Džiugu, kad sportinės aistros nerimsta ir toliau. Sporto aikštynas aidi nuo fiziškai aktyviai pamėgusių leisti laiką jaunimo, vaikų juoko. Malonu stebėti, kaip vyresnio amžiaus žmonės stiprina savo sveikatą. Tikimės, kad ir toliau nerims sportinis entuziazmas mūsų įrengtoje lauko treniruoklių aikštelėje.

     Dėkojame visiems prisidėjusiems prie gražios iniciatyvos, kuriant Šimonių miestelio bendruomenei skirtas sportines erdves ir linkime likti visiems sportiškai aktyviems.

Gražios vasaros!

 

Projekto koordinatorė mokytoja Sandra Ratkutė