Savivaldos diena

Kiekvienais metais spalio pradžioje mokykloje organizuojama Savivaldos diena, skirta Tarptautinei mokytojų dienai paminėti. Šiais metais spalio 4-oji prasidėjo nuo mokyklos vyriausių mokinių, devintokų, sveikinimų ir staigmenų - kiekviena mokytoja gavo rudenišką atminimo dovanelę. Pirmąsias pamokas iš mokytojų perėmė mokinių tėveliai Ž. ir R. Šatkauskai, A. Buzienė, S. Grižaitė, V. Stukienė, R. Indilaitė – Žiaugrienė, kurie pasirūpino netradiciniais užsiėmimais – kartu su mokiniais gamino papuošalus, žaidė įvairius žaidimus arba gavo progą pabūti su mielais augintiniais.

Po užsiėmimų laukė mokyklos svečio, saksofonisto S. Šipavičiaus koncertinė programa. Šios programos metu mokyklos mokiniai klausėsi saksofonu atliekamų džiazo, šokių, punk, eksperimentinės muzikos žanrų muzikos bei patys buvo įtraukiami į komponavimo procesą: gyvai įrašomi, kviečiami atlikti partijos vienu iš elektroniniu muzikos instrumentu.

Galiausiai, mokiniai sukvietė visas mokytojas ir pasveikino skirdami gražiausias dainas, žodžius ir gėlių žiedus. Dėkojame, Jums visiems už šią įsimintiną dieną!